kläderkläder

dagens

Snook - Längst Fram I Taxin


dumdum

Shuu, jag är dummare än dummast!
Gick ner och handlade lite frukostgrejjer, bröd och yougurt eller va kattsingen det heter. Sen så var det ju detdär med mobilpengar... det som var typ viktigast, fuck frukost jag behöver min telefon! Men dum som jag är glömde jag köpa det -.-' och  nu orkar jag ju inte gå ner en gång till... det är iof typ en cm ner till centrum men skitsamma, jag är lat!

Japp, dagens klaginlägg (Y)

31/7-09

GodmorgonGodmorgon!
Solen skiner och jag är uppe med tuppen! Jäkligt bra av mig, har redan gjort kaffe och klätt på mig så idag har jag varit bra pigg och glad på morgonen.

Idag kommer antadligen massa glada brunbrända barn hem från Magaluf, hoppas jag. Har ju saknat dom massor. ^^ Men innan de så tänkte jag faktiskt dra mig ner till centrum och handla lite. Har t.ex inte ngn frukost eller sånt så de behöver man ju skaffa sig...
Sen kolla på lite kläder är ju alltid kul :D mihihi

OCH PENGAR TILL MOBILEN! Usch, allt bara tog slut igår ju! HAHAH Inte okej! Men det är ju bara att skaffa mer nu och vara lite mer sparsam, hahaahaha!

Nej ppl, vi höres

peeeeeaaaacee

fattig...

inte ok, inte ok!

pengarna e slut och min iphone e cool

Uttråkad...

Japp, allt är som vanligt med mig. Jag sitter hemma och har tråkigt och gör inget åt saken, så typiskt mig!
Jag känner mig iallafall ganska söt just nu och bara för det får ni en till bild på mig :D maha!


Jag, just nu ;)


2 cool 4 school ;) hahaha

Filmer från Gunnorp

Shuuu, tänkte lägga upp bara tre filmer från gunnorp nu.

Här är när vi tränar omhoppningssvängar dagen innan tävlingen, gick inte så jättebra menmen^^


Här är jag och Arrac på stafetthoppningen som han var superduktig


Och här är grundomgången i hopptävlingen :)

GodmorgonGodmorgon

Vad e de för dag idag? Vad e de för dag idag? De e ingen vanlig dag, för det är en extra tråkig dag, bläääääääää!!!

Vädret är pyton, men kunde vart värre! Min frukost existerade inte, men mitt kaffe fick jag! Mina vänner är utomlands, fast några är ju kvar! Mitt humör suger, men det kunde vart värre!

Japp, negativa klubbens ordförande, det är jag! Lite synd faktiskt men så är det!
Jag är ensam medlem också för jag pallar inte andra negativa folk så de får inte vara med i min klubb!

Nej, tillbaka till verkligheten, inte ens en klubb har jag på riktigt!
Jag har tråkigt och det har jag haft i några dygn nu, inte ok! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken? Får antingen sitta och mögla lite tills mina glada kompisar kommer hem imorgon eller så får ja ta och göra något?! Får se hur det blir, antadligen de första -.-'

Menmen, kaffe till frukost, för brödet var slut och pasta var jag inte så sugen på till frukost!

Funderar också på att skaffa en ny blogg? Börja om från början lixom, men den här får vara kvar då också... fast jag har inte bestämt mig än... vi får se hur det blir!

Hare bra
peace <3

Tacklapp

NEJ GLÖMDE JU VISA!

När man vart på Gunnorp så brukar man ju typ skriva tacklappar åt sin häst och allt med lägret och hejochhå vadsomhelst typ.

När vi var där så satt jag ganska länge och ritade en bild av alla i vårt rum med våra hästar som blev ganska rolig faktiskt! Men det blev så att jag inte hann rita någon åt Arrac.

Nu har jag suttit här hemma och vekrligen,verkligen ansträngt mig för att ge min älsklade lilla ponny en fin tacklapp som Maja ska sätta upp åt mig sen när hon åker dit och jobbar om någon vecka eller två.

Såhär blev den:)

här är den inte helt klar iof, kan lägga upp en bild på den klara sen när jag pallar^^

uppdatering..

Ville bara säga att de inte hända ngt ikväll.., ingen utgång eller något annat kul.
Det betyder att jag är på pisshumör. Galet!

Nu tänkte jag krypa ner i soffan och glo på någon bra film, hade gärna ätit massa bullar också, men något sådant gått har jag inte hemma. Sänker humöret ännu ett snepp.

Imorgon är det torsdag... en dag kvar tills Ellen kommer hem från Magaluf. SAKNAR HENNE! Humöret sjunker ännu mer för saknaden.
Men imorgon tänkte jag iaf försöka hitta nya underkläder... efter skor är det nog det roligaste att shoppa!

Aja, vi höres ppl!
CIAOO

btw, såhär söt är jag nu trots att jag e på så dåligt humör ;)


Lillördag, va händer? :D

Hej alla fans!...
hahaha

Ja, igår var jag utanför huset trotts mitt lilla problem... det hindrade mig tydligen inte så mkt. Jag var först inne i stan med min syster och vi gick runt i affärerna i en halv evighet.
Sen så gick vi och åt, hon åt suschi? eller hur det stavas och jag åt pasta. Mumsi!
Sen fortsatte vi gå runt i affärerna lite och tog sen en kopp kaffe i gallerian.

Där satt vi medan jag väntade på Andrea och Anna-Veera. När dom kom drog vi till megastore där Andrea köpte en skiva och sen dro vi vidare för att skaffa tågbiljetter.
På tal om det, så har jag ju glömt att berätta att vi åker till Göteborg den 15september för att se All Time Low den 16 och den 17 kommer vi hem igen. Det ska verkligen bli asroligt.

Aja, sen drog jag hem en snabbis och sedan vidare ut till Nivå där jag drack lite smått med min syster och min kusin. Sen drog dom vidare ut och jag åkte hem för jag var inte så himla pepp. En annan gång kanske?

Idag har jag typ inte gjort ett skit... ätit sallad till frukost.. nyttig? Sen så har ja typ lyssnat på musik, tittat på TV och nu har jag gjort kaffe! Haha. Kanske ska dra i mig lite lunch snart också...

Idag är det ju lillördag också! Kanske kan komma ut lite? Känns som att jag behöver det idag igen;) Men min plånbok lär gråta en skvätt ;)

Men vi höres senare folket
Hare bra, PUSS!


sämst, i know!

Yeees, nu har jag varit sämst på att blogga, igen!
Sånt som händer... iaf mig väldigt ofta nu på senaste tiden. Men de blir nog någon slags bättring av det nån gång i livet.
Idag har jag segat som fan... tänker göra de i några dagar framöver eftersomatt jag har ett litet problem som hindrar mig från att lämna huset tills de e borta.
Vi får se hur lång tid det tar!

För övrigt är jag galet festsugen! Har ju inte varit ute på över två veckor vilket är väldigt jobbigt enligt mig. Jag hade gärna gått ut varje dag/kväll om jag hade haft ork, tid och pengar till det!
Vi får se, när mitt lilla problem är borta så kanske jag drar ut en massa?! vi får se ;)

Nu har min familj lämnat mig ensam hemma och dragit ut till landet vilket är otroligt skönt enligt mig. Något som jag vekrligen älskar är att få vara hemma själv, det är för jävla underbart.
De ända jobbiga är väll att sova själv på natten, men det går ju.. ^^

Men palla skriva mer... skriver bara en massa skit så
vi höres ppl
peace!

Hemma igen

Igår kom jag då hem från världens bästa Gunnorp.
Saknar allt och alla redan grymt mycket, speciellt Arrac.

I fredags var det hopptävling och jag och Arrac kom trea. Jag är verkligen jättenöjd.
 

Jag orkar inte skriva så mkt om lägret nu... de kommer sen när jag har lust och tid att skriva^^
ciaoooo

Elliot i skogshagen

SHuuuuuu,
imorse så hoppade jag Arrac och vi tränade omhoppningssvängar och de gick hyffsat bra. Han stannade en gång när jag kom dåligt på ett hinder så det var mitt fel, annars hoppade han fint.
Bilder får ni från de senare ;)

På eftermiddagen så skulle inte Kira rida till skogshagen för hennes knä gjorde ont så då lät jag Arrac vila och red Elliot istället.
Vi hade stafetter och ponnyn var helt galen, sparkade bakut och höll på och larvade sig, var asroligt. Mitt lag vann flest stafetter ;) vi är bäst!
Sen så hoppade vi lite stockar och Elliot körde in mig i en gran så jag verkligen var på gränsen på att åka i backen... hahahaa men annars hoppade han fint.

Här är en bild från någon dag sen då jag hoppade Elliot och en på mig och Arrac samma dag.

Elliot

Arrac

Hoppning

Shuuuuu!
Idag har varit en asbra dag. Vi började med att rida i skogshagen på långa galoppsträckan. Arrac var typ asseg hahha. Vi red den två gånger och sen ville inte Kira galoppera Elliot mer så vi bytte och jag red honom på först långa galoppsträckan och sen korta, han var asrolig verkligen! Han bockade lite på långa sträckan, hahaha!
De kommer en film på de ngn gång när jag kommer hem!

Sen på eftermiddagen hade vi hoppning medtvå hinder. Arrac var verkligen jätteduktig och det var askul.
Här har ni några bilder!




Gunnorp är livet...

... som pricken över i:et!

Ja, nu har ju jag inte uppdaterat på en halv evighet men internet här vill inte sammarbeta!
Jag har det superbra och Arrac är världens finaste!

Första dagen här så red jag på Cola eftersomatt Arrac inte gick med första lektionen. Direkt efter passet tog jag ut Arrac och red honom till hagen.

Dagen efter så hade vi "provridning" på morgonen och jag fick då Arrac såklart.
På eftermiddagen red vi ute i skogshagen och jag hade världens snyggaste outfit ;) hahah. Red i linne och shorts med ridskor till, blir inte så mkt fulare än så! Haha!

Igår så red vi först i paddocken och sen i skogshagen. Dressyren gick helt ok... inte så jättebra och inte så jättedåligt. Sen i hagen så var det superkul, vi red korta galoppsträckan tre gånger och de va askul verkligen!
På kvällen så fick jag och Kira rida Lukas och Cola till hagen för dom hade fått nya skor så de hade inte gått till hagen med de andra... de va kul! heheheheh....

Imorse så spöregnade det så det blev ingen ridning men i eftermiddags så red vi dressyr dubbelt pass, så jag red först på Elloit och sen på Arrac.
Elliot var verkligen jättefin och mycket lättare att arbeta med än vad Arrac var. Hahaha, men Arrac är ändå värdens bästa!

Imorgon så blir det sista dressyrpasset sen så hoppar vi i övermorgon, jag är grymt taggad!

Så ni får ha de bra sålänge ifall jag inte hör av mig på ett tag.
Sen så får ni se en asdålig bild på världens finaste Arrac här också ;)


GUUUNNOOOOOORP!!

NU ÄR DET EN TIMME KVAR TILLS JAG ÅKER TILL GUNNORP!
Är helt galet vad roligt det ska bli!
Allt är färdigt och jag e astaggad... vet inte vad jag ska skriva... helt galet!
VI HÖRS"

tråkigt...

kul, skitkul, verkligen!
Min sista kväll här i stockholm på ett antal dagar och inget händer! Jag blir lite deprimerad här!
Nu idag har jag hunnit med att hämta upp träns och förbyglar från Amanda, tusen tack! Sen åt jag och pappa mat ute, kött och pommes och iskäll öl, muuuummmaaaaa!
Jag har också hunnit med en dusch eftersomatt vattnet är tillbaka i huset nu och så har ajg hunnit med att trycka i mig ett par bullar och packat klart allt (utom tandborste och tandkram) det är niiiiceeee! Så nu var jag alltså taggad för att hitta på något, men icke, icke!
Får ta igen allt när jag kommer hem den 25e?
Kanske
Men vi höres ppl!

goddagens!

Hej igen!
Jag känner mig verkligen bäst på att uppdatera min blogg?
Inte
Men det är sånt som händer, jag har ju varit på lite dåligt humör och har inte alls känt för att skriva i bloggen på sistonde... menmen.

Imorgon åker jag iväg till världens bästa gunnorp! Fyfan vad jag har saknat det! Jag tar med mig min dator och uppdaterar lite smått där!
Igår packade jag klart nästan allt så idag kan ja bara tare lugnt och faktiskt gå ut om det råkar hända något skojjsigt ikväll! ;)

Idag så har jag inte hunnit med så mkt. Tagi ett tusentals powernaps efter att jag kände mig duktig och gick upp innan nio imorse... men som sagt, en massa powernaps efter de. Sen så kom en gubbe och ringde på dörren och berätta att han ska stänga av vattnet... kul. verkligen!

Men jag hann hälla upp lite vatten i flaskor så nu har jag dragit igång kaffebryggaren och ska snart sätta mig vid TVn med kaffe och bullar, MUMMA!

Vi höres ;)

I feel just like we're taking Control Of the night

ser inte så ljust ut för kvällen, humöret stannar på botten och musiken spelas på högsta volym!


dåligt humör!

Nu är jag på galet fucking hemskt dåligt humör! Jag har så tråkigt att jag helt ärligt är nära på att börja gråta! Det här är inte okej alltså!
Om det blir likadant imorgon kommer jag allvarligt gå och gräva ner mig någonstans! Allvarligt, jag orkar inte sitta hemma och jag orkar inte ha tråkigt och jag får fan panik snart!
SKJUT MIG NÅGON!
Ja, detta är ett ångestinlägg!

Egoist, javisst:D

Jag e astaggad på att dra ut, eller göra något över huvetaget, men icke, icke! Allt e dött och trist och jag sitter hemma och möglar!
Allt e som vanligt alltså

Jag just nu, otroligt cool pose och otroligt ofixad och otroligt seg!


bloggexpert?

uuuhh,, fuck vad jag har varit bra på att blogga idag? Not!
Hahah, med det är sånt som händer en måndag som denna. Jag har inte gjort något intressant alls. Duschat, tvättat och segat vid datorn. Det vill vi inte ha någon uppsats om hehe!
Men nu är jag sådär galet rastlös och vill ututututututut. Men jag har ju inga kompisar så jag fastnar väl här hemma :P hahaha
aja, vi får se hur det blir:)

jag och min söta bror

visst är vi söta, vi två? :D

God dag

Hellooooo!
Igår firade vi då ,min kusin som jag sagt typ 40tusen gånger nu. :)
Jag åkte med Kira och Minna ut till åkersberga och kom dit precis i tid till middagen. Det  var mackor och massa sallad och pastasallad och mumsigheter och jag drack nöjt massa champagne och öl.
Pallar inte berätta så mkt men de va asnice och vi fick god tårta till efterrätt... MUMMA! Sen så drac jag lite vin precis innan vi drog ut.
Tåget tog en halv evighet... och alla höll på att pissa på sig... min väska gick sönder, men den lagade vi snabbt:D hihi.
Väl ute kom min syster också och sen är de lite lulligt i minnet... men de va nog nice!
Senare skulle jag iallafall ta en Taxi hem med massa människor och jag kom hem ngn gång,........... :P

aja, palla... nu ska jag diska och spela hög musik:D maha
vi höres


UTGÅNG på ingång

Nu ska jag snart åka iväg till min kusin Julia som, som sagt fyller 20år.
Såhär söt är jag :D hahahahah


höööörs imorgon :D

Shuuululu

Hejsan hoppsan!
Igår var jag typ astaggad hela dagen för att hitta på något, men när kvällen kom så bara dog jag! Pallade verkligen inte! Tog typ powernap tio gånger eller något sånt innan ja bestämde mig för att sova.
Vaknade sent idag.., inte bra! Måste städa köket och mitt rum till imorgon och ikväll blir det ju utgång... sånt som händer! Har redan börjat diska och så har jag börjat plocka lite kläder i mitt rum. Fyfan va mycket det är!

Aja, sen måste jag bli klar med en teckning idag... känns bra? Nej! Men det ska nog gå.

Btw, måste berätta en helt onödig grej, men inatt drömde jag att min mamma lagade spagetti och köttfärssås i kaffebryggaren. De va skumt! Hahahah!

Aja, back 2 work, disken diskar sig inte själv! Tyvärr!!!

Hör av mig senare:)

10/7-09

Godmorgon allihopa:)
Jag vaknade vid halv ett idag, intressant, i know! Åt två bullar till frukost och drack kaffe, nyttigt! Sen så ahr ajg abra segat framför datorn.... och ätit fler bullar!
Idag vet ajg itne vad som händer, men jag är ju otroligt rastlös så jag måste nog hitta på något.

Nej, ska duscha snart... sen så får vi se:)
höreeeeeees!


Seg

Kvällen blev rätt seg med inställd fest, men jag överlever!
Jag är fett taggad till på lördag då min kusin fyller år! Fan va kul det ska bli alltså!!
Aja, sitter och väntar på Ellen som kollar på film... vi ska typ kanske dra till donken... om hon pallar? :P hahahahah Man vet aldirg^^
Aja, jag är uttråkad till tusen och det bara pirrar i hela kroppen för jag orkar inte sitta hemma.... trots att det är de jag gör... emn som alltid, jag överlever och de tär sånt som händer^^

Nej pallar inte skriva
pusshej


EVERYBODY GET DOWN!


sånt som händer...:)

Grådagens utgång vart helt okej, måste jag säga. Vi började på någon hemmafest i slussen, jag, Ellen och Sabina. Där var det hyffsat segt så strax efter tolv drog jag och Sabina ut på krogen och Ellen till ngn...
Jag och Sabina fick stå och vänta i regnet för att få komma in i typ ett tusen år. Fast Sabina hade med sig ett paraply så de var väll bra det. När vi står där i kön och båda råkar titta bak samtidigt ser vi ett välkänt ansikte och gömmer oss bakom paparplyet, haha. Eller det var mest Sabina som gömde síg... ja bara hakade på. Skitsamma

När vi väl kom in så var vi båda supertaggade så vi lämmnade våra väskor hos Lisette och sen sprang vi ner till dansgolvet. Sabina kände alla? hahaha vi dansade ett tag och sen så gick vi och hängde in våra väskor för att dansa ännu mera, men de blev snabbt ganska segt och vi drog oss alla hem.

Jag gick i regn... hata! Fyfan, men det var ändå rätt skönt att komma hem till först och främst mat och sen en varm säng. Jag var tvungen att äta direkt när ajg kom hem. :D haha

Nej nu ska jag glo på TV, har ätit en billys pizza till frukost:)
Vi höres, ciaooooo


jag just nu, innan utgång


laddar för utgång!

Nej nu har jag suttit inne allt för länge känner jag!
Sabina undrade just om jag ska med på fest, så nu förbereder jag mig för utgång! YESSS!
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig... dehär vädret är ju jobbigt att välja kläder till... men det ordnar sig:)



aja Anna-Veera skicka roligaste grejen som Dougie från Mcfly har sagt


Shopping with girls is like sticking needles in your face whilst a fat dude rubs his balls on your nose. - dougie


Träns och förbygel till Gunnorp

shuuuuu!
Världens bästa Amanda lånar ut sina träns och förbyglar till mig och Kira när vi åker till gunnorp:D Jag kommer ha med mig så otrligt mkt saker har jag märkt :S :D sånt händer!

Vi ska få låna det här

bilden är på Amanda och prinsessan (Linnea) när dom tävlade! Så sjukt duktiga:D

och så ska vi få låna dethär!

bilden är på prinsessan (Linnea) från när jag hade henne på hoppkurs i julas då jag också lånade sakerna av Amanda:D

jag kommer även dra med mig två av mina träns

det som jag använder på Barney och som på bilden Dino!


och det här som jag köpte till Power, som blev halt så jag knappt haf använt det... Arrac fick ha det i höstas iallafall:)

Arrac och Elliot kommer bli så fina^^

8/7-09

Godmorgon, godmorgon!
Dagen började för mig när jag vaknade vid halv ett ungefär. Jag låg och segade i sängen i en extra halvtimme därimot men det var ju oundvikligt för mig.
Nu har jag tagit det lugnt otroligt många dagar och kvällar och nätter så jag börjar bli otroligt rasslös faktsikt! Det var ju planerat att vi skulle dra en kryssning den här veckan men priserna var skyhöga så vi får göra det någon annan gång... snart hoppas jag(A)

Jag har ätit två mackor med salami och druckit massa koppar kaffe till frukost idag och nu segar jag bara framför datorn och TVn... menmen, sån är ju jag!
Jag har inga vita papper kvar? Det stör mig för jag kan itne rita då... *gråter lite*
Men, de ordnar sig :D

ciaooo


Back in the days

Hejsan hoppsan!

Har suttit nu ett tag och kollat igenom så sjukt gammla bilder så det inte är sant! Har lagt upp en del på facebook också. Det är så jäkla kul att titta på såntdär gammalt...


Här är en bild på mig från 2005, jag är alltså bara 14år! hahahahhaha skönaste tröjjan ever ju!!!
(skulle vilja/behöva ha en sån nu!)
Men alltså fy i helvete vad smal jag var... sjukligt!  Titta bara på överarmarna! Åh herre..,


Jag och Johanna på mitt landställe samma år... små skitungar båda två ;) hahaha men fan va kul vi hade alltså! Och jag kommer ihåg att Johanna ramlade ner i vattnet med skorna på AHHAHAHAHHAHA åh herregud vilka minnen!


år 2007, då jag var 16, åkte jag med Sofia till Rom... en av de bästa resorna jag har gjort faktiskt! Vi hade askul vekrligen, fast jag kännde mig lagom borta eftersomatt jag inte kunde språket, men Sofia var en bra tolk ;) haha


Jag och Ellen i slutet av 2006, vi är alltså båda 15 år och katter ;) MJAOOOUUWEEE.
Nejmen, Bosse och BrittErik fick va me på bilden, älskar fan den här bilden, den är klockren! <3


Jag och Ellen i ridhuset också år 2006... fyfan va gamla bilder jag har alltså! Men visst är vi söta? Jag har för mig att det här var en av de första bilderna som tog på oss två tillsammans, hahaha! Viktig information? ;) hahahaha

Nej, nu pallar jag inte fler bilder, men erkänn att det var lite kul att se?


Godmorgon !

Vaknade för ungefär två timmar sen och har hunnit med att äta frukost och ligga och ruttna lite framför TVn. Harry Potter 5... på svenska-.-' hahahhaa menmen!

Idag har jag inga som helst planer för... får se vad som händer.
På lördag ska jag iallafall åka och fira min kusin Julia som fyller hela 20år. Det ska verkligen bli superroligt, har inte träffat henne på evigheter!

Nej barn, tror jag ska sätta mig och rita lite? Var ett tag sen... men jag kan inte fortsätta på några av mina redan påbörjade bilder eftersomatt jag tog med dom till landet och mamma tog ut dom i bilen för att visa hela släkten och så glömde hon dom där....
Menmen, får börja på något nytt?! :)

Vi höres


Ny Design!

ändrade designen....... pallante den andra....
så ni vet alltså

saker jag har skaffat...

Hej alla glada och mindre glada!
Nu e jag uppe mitt i natten och bloggar, haha! Står på msn att jag sover, men icke! *busig*

Jag kom nyss på att jag har skaffat lite småsaker som jag faktiskt glömt att visa för er läsare! Som min "nya" mobil!

Fick låna en mobil av Ellen och den är ju bara för cool! Tycker ni inte? Den funkar alldeles utmärkt för mig! Inga konstigheter och jag menar, man ska ju inte vara för kräsen! ;)
Så nytt nummer och ny mobil har jag.

Sen har jag skaffat en ny älsklingsväska! Verkligen döälskar min väska!

Köpte den på Ginatricot för fjuttiga 179;- Det var den absolut värld och nu känns det som om jag använder den typ hela tiden! Men fy vad jag älskar den.
Den fanns även i färglös (alltså svart/grå/vit) men kände att jag ville ha den i färg.

Har också skaffat mig ett linne/klänning, precis innan vi drog på kryssning i måndags. Skulle haft den på kryssningen men kom på att jag inte hade någon BH som passade till med mig så jag lånade linnen av Ellen när vi var på kryssning.

och bilden är sämst men de var svårt att fota med datorn, hahaha!
Här är den iallafall och den köpte jag på Ginatricot för 149;- Samtidigt köpte jag ett par assnygga gula trosor^^ men dom har jag ingen bilkd på.


Nej nu ska jag sova påriktigt!
Godnatt ppl<3


Dear Maria, Count Me In

All Time Low - Dear Maria, Count Me In


Deo kommer bli glad?! ;)

Ny dator(Y)

Hello everyone!
Jag har skaffat mig en ny dator nu, det är nice! Den är typ skitliten, haha
Såhär ser den ut

(snodde bilden från google)

Den har webcam!!!! Ascoolt, ja har ju fan aldrig haft det förut! HAHA, så jag var tvungen att testa den en gång, så här får ni en osminkad, lagom pigg och glad Miranda:)

Aja.., idag verkar de inte bli något alls att göra? Bara ta det lugnt idag igen:) haha.

Forever21

VET NI VAD JAG HAR GLÖMT ATT BERÄTTA? :D
Min kompis Rebecca Lakey är i USA och har det sådär otroligt bra! *inte alls avis*
Men iaf, hon ska typ köpa den här klänningen åt mig från Forever21, så betalar jag henne sen :'''D YEESSS!!

Jag gillar den :')

Fy på mig, igen!

Nej hörni, nu känner jag mig dålig!
Slängde ju bara in en låt igår, dumma jag.

Men iaf, i förrigår firade vi ju Blixt? Som jag inte såg skymten av... men ja orkar inte prata om kvällen mer än att jag har blåmärken överallt och en svullen fotled (Y)
Någon (jag) hade ju typ hela världen i knät igår... och någon (jag) ramlade ut ur taxin... bra jobbat!
Menmen, sånt händer! (min bästa bortförklaring)

Vaknade iaf typ ett idag? Pallante göra något så låg i sängen i typ en timme med den bärbara datorn framför mig.. sen så blev jag sjukt godissugen så nu har jag vart nere och köpt en Amigochokladkaka! Ska dra igång kaffet och sätta mig vid TVn och svulla i mig den:D nice

så... aa... BYE haha

Cause it's a feeling that you can't deny


Kläder, skor??

Hej alla typ två som läser?
Jag har vekrligen ingen aning om vad jag ska ta på mig idag när jag går ut? :o vädret är ju inget vidare så ja kan inte ha något fint sommrigt sådär...
Sen vad jag ska ha för skor är ju en annan fråga? Palla högklackat, men ändå otroligt fint! GAAH jag har problem....
aja det löser sig...

Nu har jag bara glott ännu mer på TV, känner att jag har ett liv, verkligen!
Ska snart fixa något att äta, nudlar? Typ... sen måste jag sminka mig och fixa håret och sånt skit.......... aja, det blir skitbra (Y)

4/7-09

GRAAAAAAAAATTIIIIIIIS BLIXT!
Japp, idag fyller Carro, Issa och Joahn Blixt 18år. Det innerbär UUUTGÅÅÅÅÅNG ikväll :D

Aja, idag vaknade jag otroligt tidigt, 09.15! KORS I TAKET! Åt två mackor och la mig i soffan och kolla på tv... segt!
Sen så skicka ja massa bilder till Ellen på datan och så har jag duschat... yes, så ärä!

Snart åker jag till Gunnorp :D Den 16 juli!! Guuuuud sååååå jag lääääääääängtaaaaar! Saknar Arrac så himla mycket!

Jag och Arrac i skogshagen

aja, nu ska jag göra något... ? Vad vet jag inte men något iallafall!
Vi höres

Landet

Shuuuu,
idag vaknade jag hos Sabina vid tre. Pappa ringde och jag skyndade mig hem för att följa med till landet.
Väl där så rensade jag bort allt ogräs som växt upp runt Lenas grav och sen åkte jag över till farmor.
Hos farmor träffade jag också farmors mamma och det var verkligen sjukt lägne sen. Hon ska fylla 97 men är verkligen hur ung och pigg som helst.

Sen drog vi vidare till farfar och Farula. Angie fyllde år så vi åkte och firade henne.
Jag kom trea i fyrkampen.
Sen så tog jag tåget hem för jag e vekrligen inte en landetmänniska :P hahahaha

pallante skriva
ciao


Lena, min katt som dog förra sommaren </3

Utgång

HEELLOOOOOOO!
Kul att alla har slutat läsa min blogg? Nej!
Men skitsamma.., ja överlever!
Håller på och fixa mig för grillning i årsta med några? vilka vet ja inte :)
Har precis ätit middag och druckit lite vin ;) hhahaha
nejmen palla., ska fixa mig
ciao

låt


Kryssningsbilder

snodde ett fåtal bilder av Ellen <3 :D

<3
jag, Sabina och Ellen i hytten

hyttkrök
kröka i hytten, jag, Marcus, Andreas och Sabina

ellen är konstnärlig
ellen busa lite med några av burkarna


sabinas drink, ja hade en likadan, asgo verkligen!! :D

God morgon!

Ja, god morgon gott folk!
Läsarantalet sjuker, men vafan, sånt händer!
Igår åkte jag skärgårdskryssning dåra! Det var trevligt, jag drack massa öl, träffa massa roliga människor och åt chips och lyssnade på musik förståss!
Pappa sjöng faktiskt lite igår också HAHA!
Och Jocke tog en ful bild på mig :'< hahahaha!

Efter själva båten som jag inte orkar skriva så mkt om (eftersomatt vi bara drack öl och lyssna på musik) så gick vi, jag, min syster Rebecca, hennes killa Jocke, deras kompis Kristoffer och min kusin Luke, ut på medusa och drack mer öl! Jag och Luke tog en sen tub hem och jag somnade typ direkt när jag såg min säng! Har fan saknat den<3 haha

Nej nu idag har jag smörjt in mina skor med någon jävla mousse eller vad det var för något. Snart ska jag äta och hoppa in i duschen igen....
:)

Kryssning

Förlåt för den kassa uppdateringen, men det är såhär att vi bestämde oss helt plötsligt för att dra på kryssning i måndags.
Så jag, Sabina, Ellen, Andreas, Adde, Markus, Micke? och Steff? åkte iväg med båten 19.30 i måndags och kom hem 18.15 i tisdags.

Det var absolut en otroligt rolig kryssning, den kändes lugnare, fast jag var mkt fullare än va jag va sist. Har minnesluckor och det brukar jag fan nästan aldrig få.
Aja.., ja, Sabina och Ellen delade på två flak öl och några gin? eller hure stavas...
aja minns inte så mkt så orkar inte skriva så mkt heller...

jag och Ellen köpte vår korv btw, så jävla god!
sen när vi gick av, var jag fortfarande otroligt full, för innan avgång drog jag och Sabina i oss 4drinkar, som vi dessutom bad om mer sprit i hahahahahha!
Iaf, när vi gick av tappa jag bort Ellen och Sabina så de andra erbjöd mig att åka med en taxi till solna. sen så väntade sabina och ellen på mig och jag mådde fett dåligt för dom blev sårade :''< förlåt!

när jag kom hem tog jag iaf en powernap till halvtio sen drog jag hem till Andreas och drack smirnoff... han och hans bror Alex, spela tvspel... typ fotboll, ja och Alex tjej? tror ja, kollade på. Och sen gick Alex och hans tjej och la sig så ja och Andreas kolla på först en film sen en jävla massa oliika serier....
klockan.... jag har ingen aning.... så orka jag inte gå hem så ja sov kvar.

Vaknade halv ett i morse och fick skjuss hem.
Nu ska jag duscha och äta och fixa med tvätten!
Ikväll blir det skärgårdskryssning med massa öl! NICE
Vi höööreeeeees!
pusshej

RSS 2.0