Brännbollsturnering

(gårdagen)
Seg me uppdateringen, jag vet! Men i alla fall. Igår var jag hos Anton och Jossan?! De va galet lungt med inte så mkt folk. Men vi lyckades köra massa roliga spel/lekar och de va faktiskt skojj.
Åkte hem med sista tuben och somnade gott^^
_______________________________________________

Idag var det då brännbollsturnering mellan massa olika ridskolor.
Vi från HuRK samlades klockan 9 i stallet och åkte sen ut till gärdet för att möta de andra ridskolorna. Samanlagt var det 19lag som spelade, med tio personer i varje lag.

lagfotoVi spelade våran första match mot något stall (ursäkta jag är sämst på att komma ihåg namnen) och vi var verkligen överlägsna om jag får säga det själv. Vi vann med 34-24.
Efter den matchen började det pratas lite mellan de andra ridskolorna. ;) "Vi vill inte möta Hufvudsta!"
Yes, de va vi. Med överlägsna slag, snabba frivarv, otroliga lyror och våra skräckinjagande krigsmålningar skrämde vi slag på de andra.... inte riktigt men nästan. Hihi

Andra matchen började kasst! Vi var verkligen helt ur form och de började regna så vi bara halkade runt hela tiden. Ellen gjorde en otroligt snygg vurpa på brännplattan.
Vi fick inte veta direkt att vi vunnit (vilket vi gjorde) utan fick veta sen att vi skulle möta någon ridskola på N (yes jag har koll) i semifinalen.

Det här var de laget vi såg som störst hot men kände ändå att de inte riktigt var tillräckligt bra för att slå oss (ja vi var självsäkra) Men när matchen började kändes de inte lika bra längre.
Dommaren kunde inte dömma!
Och nej, vi skyller inte på det bara för att, dommaren kunde verkligen inte!!
Innan matchen läste dom upp reglerna och där stod det att man inte fick överklaga dommaren. De andra lagets hejjarklack gjorde det varje sekund. Helt plötsligt kunde någon som kommit in bli bränd. Våra slag som studsa innan brännplattan började genast räknas som slag och vår sista slagman fick aldrig springa när han slagit.
Den matchen gick verkligen sämst och vi kände att vi nog inte skulle vinna.

Vi förlorade med 1p. Förstår ni hur lite de är? De gör mig så förbannad för de missar dommarna gjorde sumpade verkligen våran plats i finalen. 
Men eftersomatt det var den matchen vi spelade sämst på också så hade vi vunnit om vi varit i toppform för vi VAR bäst och vi ÄR bäst!

Nästa år!
Då jävlar!


Aluminiumracket YEAH!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0